Nog een paar dagen en dan is het Kerst. Zoek je nog inspiratie om je huis in kerstsfeer te brengen? Op het wereldwijd bekende online prikbord Pinterest vind je honderden inspirerende borden vol kerstideetjes.

printscreen Kerst DIY Pinterest bord van de Schildertuin

 

Zoeken op Pinterest naar Kerst

Als je op Pinterest gaat zoeken, kun je dat doen door vóór je zoekwoord een #(hashtag) te schrijven, bijvoorbeeld #kerstboom. Pinterest is internationaal, dus als je zoekt op #Christmas zul je veel meer vinden dan op het Nederlandse #Kerst. Probeer het gewoon zelf uit.
Enkele suggesties voor zoekwoorden: #kerst of #christmas + #cards, #food, #home, #DIY, #vintage, enzovoort.

Prikborden met thema Kerst

Als je op zoek bent naar zelfmaakideeën voor Kerst, kijk dan eens op de volgende borden: Christmas DIY van Claire Donovan, Kerst creatief van Juf Ingrid of Kerst-Inspiratie met hart&ziel van Sil.

banner kerstkaarten de Schildertuin

Kerst inspiratie van de Schildertuin op Pinterest

Zelf heb ik drie borden met het thema Kerst op Pinterest: Kerst | zelf maken DIY, Kerst | illustraties en prints en Kerst | lekkers. Hé, het zou leuk zijn als je de Schildertuin gaat volgen op Pinterest!

printscreen bord Kerst illustraties van de Schildertuin

Ben je op zoek bent naar recepten voor Kerst, tips om de tafel tijdens de feestdagen mooi te dekken of ideeën voor vegetarisch eten met Kerstmis? Lees dan het artikel ‘Eten met Kerst?’ op deze weblog.

De Schildertuin wenst je alvast een warme, gezellige en creatieve Kerst!