Sinds 2010 ben ik wenskaarten designer bij Kaartje2go. Ik ontwerp o.a. verjaardagskaarten, verhuiskaarten, Kerstkaarten, rouwkaarten en die verkopen heel aardig. Maar… met mijn geboortekaarten was het een ander verhaal. De ontwerpen die ik maakte verkochten amper en dat zat me niet lekker. Mijn collectie geboortekaarten moest commerciëler worden!

Ik startte een zoektocht op internet door de wereld van babykaartjes. Ik ontdekte al snel dat dieren ongekend populair zijn voor geboortekaartjes. En geboortekaarten in retro-stijl doen het ook goed. Met deze nieuwe kennis ging ik aan het werk.
Ik tekende eenvoudige, grafische dieren en gaf de geboortekaartjes een retro look.

Retro geboortekaarten met olifantje

geboortekaartje met illustratie van blauw olifantje

bestelknop geboortekaart

Stoer blauw olifantje met sterren op een papierprint achtergrond. Hij is te bestellen via Kaartje2go.

geboortekaart tweeling met illustratie van rode olifantjes

bestelknop

Geboortekaart tweeling met rode olifantjes en sterren op een papierprint achtergrond. Je kunt deze kaart bestellen via Kaartje2go.

Geboortekaarten met vogeltje

geboortekaart meisje met illustratie van geel vogeltje op papierprint achtergrond

bestelknop

Lief geboortekaartje met geel vogeltje op een papierprint achtergrond. Je kunt deze kaart bestellen via Kaartje2go.


geboortekaart jongen met illustratie van geel vogeltje op blauwe achtergrond

bestelknop

Stoer en tegelijkertijd lief geboortekaartje met geel vogeltje op blauwe achtergrond. Bestel hem via Kaartje2go.

Lees ook:


foto illustrator Hilde Reurink Hilde Reurink is freelance illustrator/grafisch ontwerper.
Ze ontwerpt en illustreert o.a. boeken, tijdschriften, flyers, posters, websites en wenskaarten.

Bekijk meer werk van Hilde op: portfolio Hilde Reurink Instagram icoontje Facebook icoontje Pinterest icoontje LinkedIn icoontje