365 dagen project tekenen, dag 5

Een jaar lang, 365 dagen, elke dag een tekening maken en posten op deze weblog. Dat is de uitdaging die ik ben aangegaan. Inmiddels is het dag 5 van mijn elke-dag-tekenen-project. Zou het vandaag weer gelukt zijn?

Save the Date kaart

Voor de nodige houvast tijdens dit tekenproject kies ik elke week een ander thema. Deze week is dat handlettering. Vandaag tekende ik een ontwerp voor een Save the Date kaart. Het is een illustratie van een reddingsboei (geïnspireerd door het woord ‘save’) en daaromheen de woorden Save the Date in bijpassende getekende typografie. Alles is handgetekend met zwarte fineliners (Copic Multiliner 0.7 en 0.2) en met rode fineliner (Stabilo, fine 0.4) heb ik de kleur aangebracht.

Handlettering Save the Date kaart met illustratie van reddingsboei, © Hilde Reurink

Lees ook:


foto illustrator Hilde Reurink Hilde Reurink is freelance illustrator/grafisch ontwerper.
Ze maakt: illustraties van mens, dier, natuur, architectuur en interieur | dessinontwerpen | grafisch ontwerp.

Bekijk meer werk van Hilde op:
portfolio Hilde Reurink Kaartje2go icoontje Society6 icoontje Instagram icoontje Facebook icoontje Pinterest icoontje LinkedIn icoontje