365-dagen-project tekenen, dag 9

Quotes of spreuken lenen zich ontzettend goed voor handlettering. Ik vind het een creatieve uitdaging om lettertypes te tekenen die passen bij de woorden. Op dag 9 van mijn 365 dagen project daarom een handlettering quote met een inspirerende tekst.

Dromen

‘Stop nooit met dromen’. Deze tekst kwam opeens in me op toen ik ging zitten voor mijn tekening van vandaag. Ik gebruikte zwarte fineliner (watervast, dikte 0.7), een rode Aquamarker en een zwarte Copic Sketch pen. De handlettering quote tekende ik op wit 200 grams A5 papier.

Stop nooit met dromen, handlettering quote, © Hilde Reurink

Lees ook:


foto illustrator Hilde Reurink Hilde Reurink is freelance illustrator/grafisch ontwerper.
Ze maakt: illustraties van mens, dier, natuur, architectuur en interieur | dessinontwerpen | grafisch ontwerp.

Bekijk meer werk van Hilde op:
portfolio Hilde Reurink Kaartje2go icoontje Society6 icoontje Instagram icoontje Facebook icoontje Pinterest icoontje LinkedIn icoontje