Vondst op zolder

Maandenlang ben ik al aan het opruimen, het hele huis moet eraan geloven. Tassen vol spullen verhuisden naar kringloopwinkels of familie. Maar natuurlijk bewaar ik de echte schatten zelf, zoals deze nostalgische vondst, die ik tijdens het opruimen van onze zolder deed:

tekenschriften basisschool jaren 80, © Hilde Reurink

Kindertekening Sinterklaas

Mijn tekenschriften van de basisschool. Nog net voor de invoering van groepen, zoals je ziet. Kindertekeningen van mezelf, bijzonder leuk om terug te vinden! Deze Sinterklaas op zijn paard tekende ik toen ik 6 was, in december 1982.

kindertekening met Sinterklaas op zijn paard, © Hilde Reurink

Lees ook:


foto illustrator Hilde Reurink Hilde Reurink is freelance illustrator/grafisch ontwerper.
Ze maakt: illustraties van mens, dier, natuur, architectuur en interieur | dessinontwerpen | grafisch ontwerp.

Bekijk meer werk van Hilde op:
portfolio Hilde Reurink Kaartje2go icoontje Society6 icoontje Instagram icoontje Facebook icoontje Pinterest icoontje LinkedIn icoontje