Stad Zwolle als inspiratie voor tekening

Op de eerste dag van het nieuwe jaar maakte ik een illustratie met mijn stad Zwolle als inspiratiebron. Ik begon met het woord Zwolle in sierlijke letters te tekenen. Vervolgens illustreerde ik de gehandletterde tekst met kleine pentekeningen. De illustratie laat zien wat Zwolle voor mij als stad betekent.

handlettering illustratie Zwolle, © Hilde Reurink

Iets groter graag

In en om het woord Zwolle maakte ik kleine illustraties die te maken hebben met de stad. Zo zie je o.a. grachtenhuizen, een park, een meisje dat wandelt, een fiets, een bekende fontein in Zwolle en nog veel meer. Ook de Sassenpoort heb ik getekend. Hieronder de tekening van iets dichterbij:

handlettering illustratie Zwolle, © Hilde Reurink

handlettering illustratie Zwolle, © Hilde Reurink

Het is een heel persoonlijke illustratie geworden, vol met dingen die ik graag in Zwolle doe en bekijk.

Lees ook:


foto illustrator Hilde Reurink Hilde Reurink is freelance illustrator/grafisch ontwerper.
Ze maakt: illustraties van mens, dier, natuur, architectuur en interieur | dessinontwerpen | grafisch ontwerp.

Bekijk meer werk van Hilde op: portfolio Hilde Reurink Instagram icoontje Facebook icoontje Pinterest icoontje LinkedIn icoontje