foto peuter

Op een koude winterdag in het jaar jaartal 1976 werd er een meisje geboren.

Ze groeide op in een creatief gezin. Haar ouders hielden van tekenen, schilderen, klussen, handwerken en zelf foto’s ontwikkelen. Hun huis was een paradijsje vol knutselspullen.

foto tekenend meisje Het kleine meisje ontdekte kleurboeken en potloden. Een korte, maar hevige periode van kleurplaten-inkleuren-verslaving volgde. Toen alle kleurboeken vol gekleurd waren en het kleuren binnen de lijntjes haar verveelde, begon ze zelf te tekenen.

illustratie hand die bloem schildert Later-als-ze-groot-was wilde ze naar de Kunstacademie. De jaren gingen voorbij, het meisje werd ouder en bleef tekenen, maar naar de Kunstacademie ging ze niet. Ze ging studeren in Enschede, daar vond ze haar vrijheid en de liefde. Na haar studie had ze 101 banen, maar geen ervan maakte haar echt gelukkig. Op een dag besloot ze haar creatieve hart te volgen en voor zichzelf te beginnen. Tekenen, schilderen en ontwerpen, dat was wat ze wilde!

foto Hilde Reurink Hoe het verder ging met het meisje? Ze volgde een cursus Desktop Publishing aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ze ging wenskaarten ontwerpen. Ze schilderde, tekende, maakte illustraties. Haar werk werd langzaam beter, ze ging netwerken en ze kreeg haar eerste opdrachten.

Dit is mijn verhaal.
Ik ben Hilde Reurink: illustrator/grafisch ontwerper met een liefde voor het beeldend maken van ideeën.
Ik kan jou helpen met de vormgeving en het illustreren van je (kinder)boeken, tijdschriften, boekomslagen, e-books, posters, websites, flyers, dessins, wenskaarten en kleurboeken.

Jij levert het idee en de teksten aan, ik vertaal ze in beelden,
samen maken we jouw verhaal onweerstaanbaar voor je doelgroep.

Meer werk zien? Bekijk dan mijn portfolio.
Neem contact met me op voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Bekijk meer werk van Hilde op:
portfolio Hilde Reurink Kaartje2go icoontje Society6 icoontje Instagram icoontje Facebook icoontje Pinterest icoontje LinkedIn icoontje