Hou jij van tekenen, maar stel je het steeds uit? Download gratis een tekenkalender die je uitdaagt 1 maand lang elke dag te tekenen.

Lees hier hoe jij deze kalender helemaal gratis in je mailbox ontvangt.

Ben jij ook zo’n uitsteller van tekenen?

Neem dan nu de eerste stap en maak 1 maand lang elke dag een (kleine) tekening. Daarbij maakt het niet uit wat je tekent en hoeveel tijd je tekent, áls je maar tekent! De Schildertuin tekenkalender helpt je om van tekenen een nieuwe creatieve gewoonte te maken.

Zo werkt de tekenkalender

Simpel: zet een kruisje bij elke dag dat je tekent en houd dit 31 dagen achter elkaar vol. Kalenderblad vol? Print er gewoon nog 1 uit. En ga lekker door met tekenen zolang je er plezier in hebt.

Cadeau in je mailbox

Het fijne is dat je de tekenkalender gratis ontvangt in je mailbox.
Wees niet bang dat je ergens aan vast zit, dit cadeau is 100% kosteloos en vrijblijvend.

Zo download je de tekenkalender

Vul het blauwe aanmeldformulier hieronder in en klik op de button met de tekst ‘Mail me!’
Daarna ontvang je:

  • Welkomstmail met link voor download tekenkalender
  • Waardevolle tekentips en inspiratie in je mailbox (max. 2x per maand)

Ja, ik wil dat cadeautje!


Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig met jouw gegevens om, ik gebruik ze alleen om je de tekenkalender en (max. 2 x per maand) tekeninspiratie te mailen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven voor deze e-mails (liever niet natuurlijk 😉). In de privacyverklaring lees je hier meer over.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

banner gratis proefles online tekencursus

Online tekencursus

In 'Leren Tekenen met Lef en Plezier' begeleidt illustrator Hilde je door de wondere wereld van het tekenen. Deze tekencursus motiveert je om (weer) te beginnen.

Laat je perfectionisme los en heb plezier!

Klik op de button en doe de gratis proefles (les 4).

______________________________________________________________________________________________________________________________________

afbeelding cover tekenboek 'Elke dag tekenen voor uitstelllers'

Elke dag tekenen voor uitstellers | eBook over tekenen

Het tekenboek 'Elke dag tekenen voor uitstellers' is een praktisch eBook dat je helpt om van tekenen een creatieve gewoonte te maken.

Ga de uitdaging aan en maak 31 dagen lang dagelijks een tekening. Auteur en illustrator Hilde Reurink begeleidt, inspireert en motiveert je in een kleurrijk tekenavontuur met veel handige tekentips.

Geschikt voor beginnende én ervaren tekenaars.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

logo van de Schildertuin De Schildertuin blogt over tekenen, schilderen en creatieve inspiratie.
Leer tekenen met de online tekencursus van de Schildertuin.

logo van website ikwordillustrator.nl logo portfolio illustrator Hilde Reurink Instagram icoontje Facebook icoontje Pinterest icoontje