cover en achterflap van het boek Elke dag tekenen voor uitstellers, auteur: Hilde Reurink


Een praktisch tekenboek dat je uitdaagt, inspireert en motiveert om dagelijks te tekenen. Vanuit dit idee schreef en illustreerde Hilde Reurink (eigenaar van De Schildertuin) Elke dag tekenen voor uitstellers. Na een schrijfproces van een half jaar is het boek af. Het is verkrijgbaar als eBook.

vrouw met vraagteken boven haar hoofd, tekening uit e-book Elke dag tekenen voor uitstellers

Waarom schreef je dit tekenboek?

Hilde: Ik hou ontzettend van tekenen, toch leek ik het steeds voor me uit te schuiven. Andere activiteiten gaf ik voorrang op dat wat ik eigenlijk het liefst doe… hoe zat dat?
Ik zocht naar oplossingen voor mijn uitstelgedrag. Welke tips of tricks helpen nou concreet om vaker te gaan tekenen? Om daarachter te komen, ging ik een creatieve uitdaging aan: 31 dagen lang elke dag een tekening maken.

Elke dag tekenen

Hoe ging dat?
Het werd een enerverend tekenavontuur. Het onderwerp boeide me zo, dat ik er een boek over wilde schrijven. Nogal een ambitieus plan… maar wie A zegt moet ook B zeggen. En dus interviewde ik voor het tekenboek een ervaringsdeskundige, schreef een stappenplan, bedacht stap-voor-stap tekenopdrachten en maakte elke dag minstens 1 tekening.

Praktische oplossingen voor uitstelgedrag

‘Elke dag tekenen voor uitstellers’ is het resultaat van al mijn bevindingen. Een tekenboek vol praktische oplossingen, inspiratie, kleurrijke illustraties en héél veel tekentips. Hoe vaker ik tekende, hoe duidelijker ik merkte wat de voordelen van dagelijks tekenen zijn. Met dit tekenboek wil ik daarom ook anderen inspireren om creatief aan de slag te gaan.

tekenspullen, illustratie uit het boek Elke dag tekenen voor uitstellers

Creatieve gewoonte volhouden

Lukte het je uiteindelijk om 31 dagen lang elke dag te tekenen?
Zeker! Hoe ik dat voor elkaar kreeg lees je in Elke dag tekenen voor uitstellers.
Alvast een sneak preview van het tekenboek zien? Bekijk de video hieronder:


Misschien vind je dit ook interessant:

______________________________________________________________________________________________________________________________________

banner gratis proefles online tekencursus

Online tekencursus

In 'Leren Tekenen met Lef en Plezier' begeleidt illustrator Hilde je door de wondere wereld van het tekenen. Deze tekencursus motiveert je om (weer) te beginnen.

Laat je perfectionisme los en heb plezier!

Klik op de button en doe de gratis proefles (les 4).

______________________________________________________________________________________________________________________________________

afbeelding cover tekenboek 'Elke dag tekenen voor uitstelllers'

Elke dag tekenen voor uitstellers | eBook over tekenen

Het tekenboek 'Elke dag tekenen voor uitstellers' is een praktisch eBook dat je helpt om van tekenen een creatieve gewoonte te maken.

Ga de uitdaging aan en maak 31 dagen lang dagelijks een tekening. Auteur en illustrator Hilde Reurink begeleidt, inspireert en motiveert je in een kleurrijk tekenavontuur met veel handige tekentips.

Geschikt voor beginnende én ervaren tekenaars.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

logo van de Schildertuin De Schildertuin blogt over tekenen, schilderen en creatieve inspiratie.
Leer tekenen met de online tekencursus van de Schildertuin.

logo van website ikwordillustrator.nl logo portfolio illustrator Hilde Reurink Instagram icoontje Facebook icoontje Pinterest icoontje