In 2024 organiseert de Creaclub Pierik een aantal creatieve workshops. Elke 1e zaterdag van de maand geeft een (amateur)kunstenaar een workshop over tekenen, schilderen, kleien of een andere kunstzinnige activiteit. De Creaclub is een initiatief voor Zwolse buurtbewoners uit de wijken Pierik en Assendorp.

flyer Creaclub Pierik Zwolle met data van workshops 2024

Creativiteit verbindt Zwolse buurtbewoners

‘Zo’n creatieve club misten we hier écht’, vertellen Marjanne Broekhuis en Herman Wesseling, twee enthousiaste olieverfschilders en mede-oprichters van de club. Tijdens een bewonersavond ontstond het idee om hun kennis en kunde te delen met andere creatieve buurtbewoners en zo van elkaar te leren. Ze bedachten de Creaclub waarin, naast hobbyschilders, ook andere creatievelingen welkom zijn. Keramisten, grafisch ontwerpers, textielkunstenaars, papierknippers, illustratoren, fotografen en andere makers: sluit je aan bij de club! Hoe diverser de groep, hoe meer je van elkaar leert.

Workshop Tekenen op 2 maart 2024

Op zaterdag 2 maart a.s. geef ik zelf de workshop ‘Tekenen met Lef en Plezier’. Van 10.00 uur tot 12.00 uur neem ik deelnemers mee in de wondere wereld van het tekenen. Na een korte uitleg gaan we gezellig aan het werk met een paar laagdrempelige tekenopdrachten. Iedereen kan meedoen, of je nou wel of geen tekenervaring hebt. En dankzij een subsidie van het Buurtcultuurfonds van de gemeente Zwolle kost deelname je helemaal niets!

Advertentie gratis workshop tekenen op 2 maart 2024 bij Creaclub Pierik Zwolle

Meld je aan voor gratis workshop

Kom je uit de Zwolse wijk Pierik of Assendorp en wil je meedoen met de workshop tekenen? Stuur dan voor 1 maart 2024 een e-mail naar:
aanmelden voor gratis workshop tekenen bij Creaclub Pierik Zwolle kan via dit mailadres Je bent van harte welkom op 2 maart 2024 om 10.00 uur, in het clubgebouw van Speeltuinvereniging Assendorp, Geraniumstraat 1A in Zwolle.

☕️ Deelname aan de workshop, inclusief koffie/thee 🫖 en wat lekkers 🍪, is gratis.

aankondiging workshop tekenen Pierik Zwolle, tekening van 3 mokken koffie, tekenmateriaal, bordje met krentenbol en handlettering tekst Koffietijd | illustratie: Hilde Reurink

Misschien vind je dit ook interessant:

______________________________________________________________________________________________________________________________________

banner gratis proefles online tekencursus

Online tekencursus

In 'Leren Tekenen met Lef en Plezier' begeleidt illustrator Hilde je door de wondere wereld van het tekenen. Deze tekencursus motiveert je om (weer) te beginnen.

Laat je perfectionisme los en heb plezier!

Klik op de button en doe de gratis proefles (les 4).

______________________________________________________________________________________________________________________________________

afbeelding cover tekenboek 'Elke dag tekenen voor uitstelllers'

Elke dag tekenen voor uitstellers | eBook over tekenen

Het tekenboek 'Elke dag tekenen voor uitstellers' is een praktisch eBook dat je helpt om van tekenen een creatieve gewoonte te maken.

Ga de uitdaging aan en maak 31 dagen lang dagelijks een tekening. Auteur en illustrator Hilde Reurink begeleidt, inspireert en motiveert je in een kleurrijk tekenavontuur met veel handige tekentips.

Geschikt voor beginnende én ervaren tekenaars.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

logo van de Schildertuin De Schildertuin blogt over tekenen, schilderen en creatieve inspiratie.
Leer tekenen met de online tekencursus van de Schildertuin.

logo van website ikwordillustrator.nl logo portfolio illustrator Hilde Reurink Instagram icoontje Facebook icoontje Pinterest icoontje